Onze diensten

Verzekeringen

Als onafhankelijk makelaar staan wij voor advies en een correct beheer van uw verzekeringscontracten en schadedossiers. Wij geloven in een persoonlijk advies en maatwerk, zo garanderen wij U het allerbeste.

 

Sparen en beleggen

Zoveel strategieën, zoveel ideeën. Van pensioenopbouw tot het beheren van een opgebouwde spaarpot: u kan bij onze specialisten terecht voor een aanpak op maat. Technische kennis, opleiding en een gezonde dosis gezond verstand zijn belangrijke troeven voor onze klanten.

Kredieten

U wenst een woning aan te kopen? Of eerder een nieuwe wagen? Bij ons kan u terecht voor al uw projecten. Spreek gerust met onze specialisten en ontdek onze voorwaarden.

Meer over onze diensten

Onze klanten

Ontdek onze service voor particuliere klanten

Ontdek onze totaalservice voor zelfstandigen en vrije beroepen

Onze service voor kleine en middelgrote ondernemingen

KMO

Uw Brocom makelaar

Onafhankelijk

U kan op ons rekenen als onafhankelijk makelaar. Wij hebben alle vrijheid om uw verzekeringen te vergelijken, en kennen de voorwaarden van onze verschillende partners om voor u de beste oplossing te adviseren.

Een heerlijke koffie

U kwam voor een persoonlijk advies, toch? Wij maken daar graag tijd voor vrij. Kom gerust langs voor een kopje koffie, dan bespreken we in alle rust uw dossier.

Kennis en expertise

Wij gaan prat op een goede kennis en expertise. Daarom volgen we regelmatig opleidingen en proberen we alle nieuwigheden op de markt te volgen.

Ons team

Jaren ervaring
124
Kopjes koffie
421
Customers
814
Opleidingsuren
220

Wat zeggen onze klanten?

Altijd een zeer goede en professionele begeleiding gekregen, zowel in verzekeringen als in pensioenvorming.

Bertrand K. Kinesist

Regelmatige nieuwtjes? Schrijf u in voor ons nieuwsbrief!

Nieuws

Crashform: app voor aangifte schade auto

Voortaan hoeven bestuurders bij een aanrijding geen papieren aanrijdingsformulier meer te gebruiken. Dankzij de app Crashform kunnen zij met een smartphone of tablet* de aangifte invullen. “De onmiddellijke, elektronische aangifte van een aanrijding via Crashform betekent zowel voor de verzekerden als voor de verzekeraars pure tijdswinst”, benadrukt Assuralia, de beroepsvereniging van verzekeringsondernemingen. Het gebruik van […]

Bekijk al de berichten