fbpx

Bescherm wat je dierbaar is

PARTICULIEREN

UW MOBILITEIT

Verzekering auto / moto
Verzekering fiets
Autokrediet

UW WONING

Eigen woning verzekeren
Huren
Bouwen en verbouwen
Woningkrediet

FINANCI√čLE ZEKERHEID

Vermogen beheren
Pensioenopbouw
Hospitalisatieverzekering

BIJSTAND

Rechtsbijstand
Pechverhelping
Reisverzekering

Een goed advies begint bij een goed gesprek. Een gesprek over wat u wenst, wat u zoekt. Daarbij vertellen we u graag wat de opportuniteiten zijn, maar leggen we ook de valkuilen bloot.

Oplossingen en mogelijkheden genoeg? Zeker weten! Maar toch hebben al die wegen ook een voor- en nadelen! Onze klanten verwachten van ons dan ook een gefundeerd advies, op maat. En dat in alle transparantie.

Misschien wel onze grootste troef. Ons kantoor is 100% onafhankelijk en maakt dat ook hard. Vergelijkingen worden gemaakt, en we staan garant voor een eerlijk advies op uw maat.

Uw verzekeringen toe aan een check-up? Dan maken we daar met veel plezier tijd voor vrij. Het leven gaat door, en daardoor kan het best zijn dat het de moeite loont om alles nog eens door te nemen.

Uw partner voor persoonlijk advies

 

Al meer dan 30 jaar is Kantoor Fort een bank- en verzekeringskantoor in hartje Grimbergen. We hechten vooral belang aan een persoonlijk advies, aangevuld met ijzersterke oplossingen en een snelle en kwalitatieve service. Als familiebedrijf weten we bovendien wat het is om als zelfstandige door het leven te gaan, en de uitdagingen dat dit met zich mee brengt. Bij ons kan u steeds terecht voor een goed gesprek en een ongekleurd advies.
Welkom, uw kop koffie staat al klaar.

Crelan_buurtfeest