fbpx

+32 2 270 09 10

Noodnummer 24u/24

Persoonlijk advies verzekerd

Al meer dan 40 jaar biedt ons kantoor persoonlijk advies op mensenmaat. Bij ons kan u steeds terecht voor een goed gesprek en ongekleurd advies.

Crelan, de 100% coöperatieve bank

Crelan is altijd anders geweest dan de andere banken. We zijn heel nauw verbonden met de lokale omgeving, de gemeenschap en de economie. Wij zijn een 100% Belgische en 100% coöperatieve bank. Onze coöperanten delen dus in de winst, want ze zijn medeaandeelhouders. Ze hebben een goede relatie met de kantoorhouders, die als vertrouwenspersoon optreden. Het belang van de klanten en coöperanten komt dus altijd op de eerste plaats.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Verzekeringen

De juiste verzekering? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze absolute onafhankelijkheid zoeken we voor u de beste voorwaarden.

Financiële bescherming

Een pensioenplan dat evenwichtig wordt samengesteld, regelmatig opgevolgd en uitgebreid met bescherming zodat uw financiële toekomst zeker is.

Beleggingen

Bij is vermogensgroei niet het resultaat van gokken, maar wel van een evenwichtige benadering met persoonlijke accenten, en een regelmatige opvolging.

Kredieten

Realiseer je dromen! Kom eens praten, dan kunnen we samen bekijken of we jou kunnen helpen om jouw dromen te financieren.

Dagelijks bankieren

Uiteraard kan je bij Crelan ook terecht voor je dagelijks bankieren. Een goede online app, alle mogelijke kaarten, wat wil je nog meer? Ah juist: je lokale kantoor als je eens iets nodig hebt dat niet via de app kan.

Koffie?

Nee, we verkopen geen koffie. Maar we bieden jou wel een open en constructief gesprek rond alle topics. Wil je eens sparren rond financiële topics? Maak dan gerust een afspraak.

Diederich Fort

Verantwoordelijke bank

Peter Fort

Verantwoordelijke verzekeringen

Ontdek de gezichten

Kantoor Fort BV
Hogesteenweg 40
1850 Grimbergen

+32 2 270 09 10
Verzekeringen@fort.be

ON: 0464.023.749
RPR Brussel

MyCrelan

Online bankieren

MyBroker

Jouw verzekeringen

E-Gor

Pensioen en spaarbutler