fbpx

Team FORT

Altijd tot uw dienst

Uw partner voor persoonlijk advies

Al meer dan 30 jaar is Kantoor Fort een bank- en verzekeringskantoor in hartje Grimbergen. We hechten vooral belang aan een persoonlijk advies, aangevuld met ijzersterke oplossingen en een snelle en kwalitatieve service. Als familiebedrijf weten we bovendien wat het is om als zelfstandige door het leven te gaan, en de uitdagingen dat dit met zich mee brengt. Bij ons kan u steeds terecht voor een goed gesprek en een ongekleurd advies.

Welkom, uw kop koffie staat al klaar.

 

Persoonlijk bankieren: ja, dat kan nog.

Crelan is altijd anders geweest dan de andere banken. We zijn heel nauw verbonden met de lokale omgeving, de gemeenschap en de economie. Naast de persoonlijke projecten van onze klanten financieren we ook initiatieven die de lokale economie ondersteunen. Wij zijn een 100% Belgische en 100% coöperatieve bank. Onze coöperanten delen dus in de winst, want ze zijn medeaandeelhouders. Ze hebben een goede relatie met de kantoorhouders, die als vertrouwenspersoon optreden. Het belang van de klanten en coöperanten komt dus altijd op de eerste plaats.

100% BELGISCH

Samen anders bankieren

Onafhankelijk advies

Samen met onze partners bieden wij onze klanten een enorme waaier aan oplossingen. Als onafhankelijk adviseur gidsen wij u door alle mogelijke opties.

Persoonlijk advies met een digitale touch

Onze wereld is in volle verandering. En ondanks dat we persoonlijk advies enorm in hoog in het vaandel dragen, weten ook wij hoe belangrijk digitale tools zijn.

MyBroker

Online uw verzekeringen raadplegen

MyCrelan

Bankieren vanuit uw luie zetel

Pensioen

De pensioenbutler voor zelfstandigen die uw inzichten geeft en opvolging garandeerd

Spring eens binnen

Hogesteenweg 40
1850 Grimbergen

Voor uw gemak is er een ondergrondse parking

Stuur ons een mail

verzekeringen@fort.be
grimbergen@crelan.be

Bel ons

02 270 09 10
24h/24 in geval van schade

Openingsuren

Maandag tot vrijdag
9h tot 12h30 zonder afspraak
14h tot 19h op afspraak

Volg ons

KANTOOR FORT  |  RPR BRUSSEL  |  ON : 0464 023 749  |  FSMA : 46222AB