fbpx

Starten met MyBroker

Het stappenplan

cropped-Kantoor_Fort_kleur-1.png

Download de app

Om te starten, download u de app "MyBroker" vanuit de app store. We zetten hier voor uw gemak meteen de correcte links.

Vul uw e-mailadres in

Eenvoudig: vul uw e-mailadres aan zodat we de app kunnen koppelen aan uw dossier. Het is belangrijk dat wij uw mailadres kennen waarmee u zich gaat aanmelden.

Kies uw makelaar

In het volgende scherm duidt u ons kantoor aan. Vul "FORT" in, en u kan ons kantoor aanklikken als tussenpersoon. Nadien dient u enkel nog uw persoonsgegevens aan te vullen en door te klikken

En nu even wachten!

Nu is het aan ons! Wij zien de aanvraag binnen komen en bevestigen toegang tot jouw dossier. Zo is er nog persoonlijke controle op de toegang.

Digitale handtekening

Eens de toegang volledig in orde, kunnen wij documenten klaar zetten voor ondertekening. U hoeft deze zelf niet op te zoeken, u krijgt immers melding dat er een document ondertekend kan worden. Lees zeker ook onderstaande tips bij vragen.

Enkele praktische tips

Bij het eerste gebruik zal u uw identiteitskaart bij de hand moeten houden. Om uw handtekening rechtsgeldig te maken, zal u bij eerste gebruik een foto moeten maken van uw ID-kaart. Let op: deze foto is erg gevoelig, soms zijn meerdere pogingen nodig om het goed te krijgen.

Enkele aandachtspunten voor het digitaal ondertekenen van documenten:

  • Dit kan enkel via de mobiele app. Werkt u enkel met de website, dan zal dit niet lukken
  • De te ondertekenen documenten dienen door ons aangeboden te worden. U kan dus zelf niet kiezen welke documenten u ondertekent

Spring eens binnen

Hogesteenweg 40
1850 Grimbergen

Voor uw gemak is er een ondergrondse parking

Stuur ons een mail

verzekeringen@fort.be

Bel ons

02 270 09 10
24h/24 in geval van schade

Volg ons

Adres

Hogesteenweg 40
1850 Grimbergen