fbpx

Persoonlijk advies verzekerd

Al meer dan 40 jaar biedt ons kantoor persoonlijk advies op mensenmaat. Bij ons kan u steeds terecht voor een goed gesprek en ongekleurd advies.

Realiseer je dromen met onze flexibele leningen

Bent u op zoek naar een nieuwe auto, maar heeft u niet de financiële middelen om deze in één keer te betalen? Autofinanciering biedt uitkomst. Met onze autofinanciering kunt u de auto van uw dromen aanschaffen en de kosten spreiden over een langere periode. Zo hoeft u niet uw spaargeld aan te spreken en blijft uw liquiditeit intact. Bovendien bieden wij aantrekkelijke rentetarieven en flexibele voorwaarden, zodat u kunt kiezen wat het beste bij u past. Rijd in stijl en comfort met onze autofinanciering.

Bespaar geld en help het milieu met onze energieleningen. Met onze leningen kunt u uw huis energiezuiniger maken en de kosten spreiden over een langere periode. Of u nu uw dak wil isoleren, nieuwe ramen wil plaatsen of een nieuwe verwarmingsinstallatie wil aanschaffen, wij bieden flexibele voorwaarden en aantrekkelijke rentetarieven. Door te investeren in energiebesparende maatregelen kunt u bovendien flink besparen op uw energierekening. Kies voor duurzaamheid en profiteer van onze energieleningen.

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en daarom bieden wij kredieten voor elektrische auto’s en fietsen aan. Met onze kredieten kunt u zonder zorgen uw milieuvriendelijke droomvoertuig aanschaffen. Of u nu op zoek bent naar een hippe e-bike om door de stad te rijden of een geavanceerde elektrische auto voor lange afstanden, wij bieden flexibele voorwaarden en aantrekkelijke rentetarieven. Investeer in een schonere toekomst en kies voor onze kredieten voor elektrische voertuigen. Bespaar geld en verminder uw ecologische voetafdruk met onze duurzame financieringsoplossingen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Verzekeringen

De juiste verzekering? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze absolute onafhankelijkheid zoeken we voor u de beste voorwaarden.

Financiële bescherming

Een pensioenplan dat evenwichtig wordt samengesteld, regelmatig opgevolgd en uitgebreid met bescherming zodat uw financiële toekomst zeker is.

Beleggingen

Bij is vermogensgroei niet het resultaat van gokken, maar wel van een evenwichtige benadering met persoonlijke accenten, en een regelmatige opvolging.

Kredieten

Realiseer je dromen! Kom eens praten, dan kunnen we samen bekijken of we jou kunnen helpen om jouw dromen te financieren.

Dagelijks bankieren

Uiteraard kan je bij Crelan ook terecht voor je dagelijks bankieren. Een goede online app, alle mogelijke kaarten, wat wil je nog meer? Juist: je lokale kantoor als je eens iets nodig hebt dat niet via de app kan.

Koffie?

Nee, we verkopen geen koffie. Maar we bieden jou wel een open en constructief gesprek rond alle topics. Wil je eens sparren rond financiële topics? Maak dan gerust een afspraak.

Diederich Fort

Verantwoordelijke bank

Peter Fort

Verantwoordelijke verzekeringen

Ontdek de gezichten

Kantoor Fort BV
Hogesteenweg 40
1850 Grimbergen

+32 2 270 09 10
Verzekeringen@fort.be

ON: 0464.023.749
RPR Brussel

MyCrelan

Online bankieren

MyBroker

Jouw verzekeringen

E-Gor

Pensioen en spaarbutler